vrijdag 1 januari 2010

Op naar het Noorden

We hebben nu wel genoeg mist en kilte meegemaakt. Dus noordwaarts op deze eerste dag van januari. In de middag wordt het inderdaad beter. We kijken wat rond in het goudzoekersplaatsje Ross. Het is een piepklein openluchtmuseumpje en je kunt er goud zeven. en dat doen alle bustoeristen (zie foto). Hoe noordelijker, hoe beter. Raar, hoor! In Hokitika is er weer internet, is het weer beter, kopen we jade. En daar besluiten we te blijven, omdat het weer nu echt lekker wordt. Misschien kunnen we mooie zonsondergangen zien vanavond en we gaan met zaklantaarn op zoek naar glimwormen in een dell.
4 opmerkingen:

 1. Weinig reacties betekent natuurlijk niet dat het niet interessant. 't Is erg leuk om jullie te volgen en de plaatjes zien er allemaal zeer indrukwekkend uit. Avontuurlijk ook! Mooi begin van het nieuwe jaar. Een hele fijne tijd nog daar. Jolanthe + Peter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vanuit IJsselstein genieten wij met volle teugen van jullie verhalen en foto's. Wij wensen jullie nog een hele fijne tijd op naar het Noorden. Groet, Hendrik en Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is goed om te lezen dat jullie ons volgen. We genieten inderdaad volop en zijn blij dat deze blog dat kennelijk overbrengt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Kris en Wouter , ik heb gekijken de mooie reis fotos van jullie sprakenlos ben zo mooie en ook lekker dingen om te eten en drinken( hum) en hoe jullie geniten
  Alicia

  BeantwoordenVerwijderen