dinsdag 15 december 2009

Aangekomen in NZHet was een forse reis in meerdere etappes:
1. Den Haag - Utrecht (per auto, met Merel).
2. Utrecht - Düsseldorf per ICE (in Utrecht stond een afscheidscommittee klaar: naast Merel ook Han, en Siebren met zijn Janne). In Arnhem aangekomen kwam ook Simone ons nog vaarwel zeggen.
3. Düsseldorf - Dubai (in en A330, wel First class, zie foto-1).
4. Dubai - Bangkok (Boeing 777).
5. Bangkok - Sydney (idem).
6. Sydney - Christchurch.
Total 30 uur.

First class vliegen is een fenomeen: je wordt omringd met priveleges en kunt op elke tijd vragen wat je wilt. Een plaats - bij Emirates praat met over "suite" - beslaat zes Economy plaatsen. Het is je eigen kamertje, vol met (digitale) mogelijkheden en een stoel met zeven instelingsrichtingen, waarmee je ook een bed van 200 x 90 kunt maken. Zie foto-2.

Ondertussen campertje gekregen en staan op en camping in Christchurch. Beiden nogal brak, dus we gaan nu - dinsdag 22:20 - naar bed.------------------------
x x x van Kristi & Wouter

3 opmerkingen:

 1. De fotoos staan verkeerd om (nog even wennen).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW! Wouter ik had je kale kop nog niet gezien :-) Han immitatie :-)

  Vliegtuigje ziet er wel enorm luxe uit zeg ....

  Hebben jullie (en vooral Kristi) de vliegreis een beetje overleefd?

  Kus,
  Kasper

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toen we met Ivo en Kristi in Vlagtwedde waren, was daar ook een kapper. Tegen hem zei ik: "Maak het zo kort als je wenselijk vindt, want ik ga zes weken naar NZ." Hij antwoordde: "Ok, je wilt daar niet naar de kapper en evenmin je haar kammen. Komt voor elkaar." Ik geloof niet dat K. het een succes vindt en bovendien is nu mijn voorhoofd verbrand. Maar verder voelt het wel lekker, trouwens. Nee: geen Han imitatie!

  BeantwoordenVerwijderen